Geen producten gevonden...

Wellco / Fitform

Ieder mens is uniek. Op gebied van ideeën, wensen en ervaringen. Maar ook op gebied van lichaamsmaten. Daarom kopen we allemaal onze kleding en schoenen op maat. Hoe vreemd is het dan eigenlijk, dat we wel allemaal in dezelfde maat zitmeubelen zitten?

Wetenschappelijk onderzoek naar zitten in de huiselijke sfeer heeft aangetoond dat het menselijk lichaam het meest gebaat is bij een zitmeubel dat past bij de lichaamsbouw van de gebruiker. En met de mogelijkheid om veel van houding te veranderen. Daarmee worden vele klachten voorkomen.

Bij Fitform wordt iedere fauteuil daarom exact op maat gemaakt. Niet in S-M-L of XL, maar op de centimeter nauwkeurig. Zodat altijd de meest optimale zithouding wordt gewaarborgd. Dankzij de vele verstelmogelijkheden kan de Fitform 'bezitter' iedere dag weer goed zitten, fijn relaxen, heerlijk uitrusten en gemakkelijk weer opstaan.

Gezond zitten is belangrijk voor iedereen. Daarom is het belangrijk dat Fitform-fauteuils ook passen in ieders interieur. Dankzij een ruime keuze uit modellen en bekleding kunnen we vele wensen invullen. 

Fitform = maatwerk op alle fronten. Dat is onze filosofie!

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »