Geen producten gevonden...

Drive Royal 4 Scootmobiel


Drive Royal 3 Door zijn grote wielen en bredere banden is de Drive Royal 3 ook zeer geschikt voor langere afstanden buiten de gangbare paden. Deze staat in de showroom bij Max-vitaal waar u een proefrit mee kunt maken

Drive Royal 3
Door zijn grote wielen en bredere banden is de Drive Royal 4 ook zeer geschikt voor langere afstanden buiten de gangbare paden. Deze pracht scootmobiel staat in de showroom bij MAx-vitaal om een proefrit mee te maken.


Moderne strakke vormgeving, zeer hoog comfort door volledig onafhankelijke vering, digitaal dashboard met o.a. km teller, dagteller, snelheidsmeter, accumeter, tijdsaanduiding en temperatuurmeter, diefstalpreventie door unieke sleutel, geluidsignalen, voor, achter en rem verlichting, richtingaanwijzers.
Zeer goede en anatomisch gevormde, instelbare en draaibare stoel, stuur eenvoudig in te stellen, vering voor en achter, aluminium velgen, aantrekkelijke prijs, leverbaar in donker rood en zilver.
Snelheid 18 km/h. De snelheid regelaar kan met de vinger en met de duim bedient worden, tevens voorzien van een onafhankelijke extra rem.

 

Aantal Wielen 4
Actieradius 50 km
Snelheid 18 km/u

 

*Actieradius is afhankelijk van verschillende factoren

 

Bekijk deze en ook onze andere Scootmobielen in onze Showroom of onze webwinkel!
Max-vitaal heeft een uitgebreid assortiment van nieuw en jong gebruikte scootmobielen met goede prijsgarantie en allemaal volledig nagezien.
Onze Scootmobielen worden altijd rijklaar afgeleverd bij u thuis in overleg.
Staat er niet tussen wat u zoekt...? Bel of mail ons wij helpen u graag.

 

Inruilen, inkopen, reparatie(s), herstel & taxatie, accu's testen en een servicebeurt, u kunt in redelijkheid altijd bij ons terecht.
Wij als Team van Max-vitaal zien uit naar uw komst.
Onze breng- en haalservice is door heel Nederland.
Bel of mail even voor informatie.

 

Hartelijke groet en een fijne dag verder,
Team Max Vitaal
De Deel 12
8302EJ EMMELOORD
0527-860086
[email protected]
www.max-vitaal.nl

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »