Geen producten gevonden...
Wellco / Fitform

Fitform 582 Elevo relax- en sta-opfauteuil


De Fitform 582 Elevo is een electrisch bedienbare relax- en sta-op stoel, die kan worden ingesteld op de juiste zitdiepte, zithoogte, en armleggerhoogte.

Merk: Wellco / Fitform
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: In overleg

De Fitform 582 Elevo is een electrisch bedienbare relax- en sta-op stoel, die kan worden ingesteld op de juiste zitdiepte, zithoogte, en armleggerhoogte.

Deze sta-op fauteul is leverbaar in diverse uitvoeringen, zoals 1, 2 of 3 motorig, keuze uit veel stofsoorten en kwaliteiten, een aantal verschillende leersoorten, en diverse hoofd- en zitkussen (optioneel).

 Wanneer gekozen wordt voor de geheel geïntegreerde beweging, is de fauteuil uitgerust met een eenvoudig bedienbare geïntegreerde knoppenbediening aan de binnenzijde van het zijpand. Optioneel kan dit ook met een handbedieningskastje met 2 knoppen. 

 

Wanneer ervoor gekozen wordt de beensteun en/of de rugleuning apart te kunnen verstellen, dan wordt de fauteuil geleverd met een handbedieningskastje. 

Er is keuze uit een 1, 2 of 3 motorig model. Bij een stoel met 3 motoren, kunt u alle onderdelen van uw stoel, rug, voetenbank en kantelverstelling appart bedienen om zo tot de best mogelijke zitpositie te komen.

 

Maten:

  • Armleggerhoogte 19-27 cm.
  • Zithoogte             40-53 cm.
  • Zitdiepte              43-53.

Er zijn bij de Fitform 580 Elevo, tal van opties en accessoires mogelijk zoals bijvoorbeeld: verwarming, draaiplateau, wielsysteem, elektrisch bedienbare hoofdsteun, memory functie.

De vermelde prijzen zijn de basis prijzen van de stoelen, afhankelijk van stofgroep en uitvoering wordt de prijs bepaald.

 

Wilt u een proefzit en een gratis zitadvies op maat?

 

Kom dan geheel vrijblijvend langs in onze winkel en laat u voorlichten. Is het voor u niet mogelijk om de winkel te bezoeken, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0527 860086, en wellicht kunnen wij bij u thuis komen voor een advies en meeting.

 

Garantie

Heeft u een probleem aan uw stoel? Wij staan direct paraat om het probleem op te lossen. Doordat wij officiële fitform dealer zijn kunnen wij ook de service dienst van Fitform direct inschakelen. U hoeft hen niet zelf te bellen, wij zorgen dat alles geregeld wordt.

 

Constructie en verstelmechaniek: 10 jaar garantie

0-5 jaar geen bijdrage koper

5-7 jaar 25% bijdrage koper

7-10 jaar 50% bijdrage koper

 

Electronische onderdelen/ vulmaterialen: 7 jaar garantie

0-5 jaar geen bijdrage koper

5-7 jaar 75% bijdrage koper

 

Opties/Accessoires: 5 jaar garantie

0-5 jaar geen bijdrage koper

Bekleding: 5 jaar garantie

0-3 jaar geen bijdrage koper

3-5 jaar 50% bijdrage koper

 

Accu: 3 jaar garantie

0-2 jaar geen bijdrage koper

2-3 jaar 50% bijdrage koper

 

Garantie bepalingen Fitform

 

Bij Fitform krijgt u uitstekende garanties, wij zullen bij problemen hen dan ook direct inschakelen. Wij zorgen ervoor dat u altijd snel geholpen wordt.

 

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »