Geen producten gevonden...
Thuasne

Thuasne Ligastrap Genu


De Thuasne LigaStrap Genu kniebrace is gemaakt van elastisch weefsel en beschikt over dubbele, laterale steunbanden die borg staan voor de functionele analogie.

Merk: Thuasne
Artikelnummer: 21700220100199
Levertijd: 1-3 dagen

 

Indicaties:
-       Functionele behandeling van lichte verstuikingen
-       Bescherming bij hervatting van lichamelijke of sportieve activi­teiten na een verstuiking 
-       Chronische insufficiëntie van de gewrichtsbanden 

Aanbevelingen bij het plaatsen van het artikel: Breng het knieverband aan (opening aan de achterkant) en verwijder de eventuele plooien, met name in de knieholte. Buig vervolgens enkele malen de knie om het verband perfect aan te passen. Zorg voor de goede positie van de knieschijf boven de door de voorriemen (a) gevormde “V”. Trek de voorriemen (a) aan en bevestig ze aan de achterkant op het viltdeel op het bovengedeelte van het knieverband (schema’s 1 en 2). Trek vervolgens de zijriemen (b) verticaal naar boven en bevestig ze halverwege op het klittenband. Kruis ze vervolgens en bevestig ze op het viltdeel op het bovengedeelte van het knieverband (vóór het bevestigingspunt van de vorige riemen) (schema’s 3 en 4). Trek de eventuele plooien in de riemen glad om een beter comfort te verkrijgen.

Voorzorgsmaatregelen: De aanbevelingen volgen van de leverancier, die het artikel heeft voorgeschreven of geleverd. In geval van ongemak, deze leverancier raadplegen. Opbergen op kamertemperatuur, bij voorkeur in de originele doos. Wegens mogelijke problemen met hygiëne en functioneren, raden we u sterk af om dit product te hergebruiken voor de behandeling van een andere patiënt. Mocht dit toch gebeuren, dan valt het hergebruik volledig onder de verantwoordelijkheid van wie die beslissing genomen heeft en dan vervalt automatisch de garantie van Thuasne.

Onderhoud: Uitsluitend met de hand wassen op 40°C met een fijnwasmiddel zonder bleekmiddel of wasverzachter. Van water ontdoen door te persen, niet wringen. Drogen buiten bereik van een warmtebron.

Samenstelling: Viscose 31%, Elastan 29%, Elastodiene 25%, Polyester 15%.

Uitvoering: Universeel

Kleur: Zwart (grijs) 

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »