Geen producten gevonden...

Rollator

Bent u op zoek naar een geschikte rollator? Maxvitaal biedt een ruim assortiment rollators aan.  Een rollator kan erg fijn zijn ter ondersteuning van het lopen. Het is u misschien wel opgevallen dat rollators niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, dus het is belangrijk uzelf goed te laten informeren. Maxvitaal kan met u een vragenlijst doorlopen om te kijken of u een rollator nodig heeft en welke goed bij u past. Belangrijke aspecten die hier aan bod komen zijn bijvoorbeeld het gebruikersgewicht, zithoogte of afstelhoogte van de rollator. Kies nu voor een rollator van Maxvitaal!

Aankoop rollator

Bij het kopen van een rollator komt er een hoop informatie op u af. Misschien twijfelt u nog of u wel aan een rollator toe bent. Als u evenwichtsproblemen of last van onzekerheid heeft tijdens het lopen, dan is het verstandig uzelf eens te laten informeren over de mogelijkheden van een rollator. Het is belangrijk dat u een helder overzicht krijgt over de diverse kenmerken van de verschillende rollators. Op onze website vindt u alle aandachtspunten voor de aankoop van een rollator. Bovendien is het ook belangrijk uw rollator goed te onderhouden. Zelf kunt u de rollator schoon houden en droog bewaren, zo gaat de rollator over het algemeen langer mee.

Accessoires

Naast het ruime aanbod aan rollators beschikken wij over diverse accessoires zoals tassen, regenjacks of boodschappentassen. Een mooi voorbeeld van een regenjack is de Splash Wheely Mac. Dit exemplaar biedt uw rolstoel complete bescherming. De onderkant van deze rolstoel wordt door dit regenjack afgesloten met een elastische band over de voetenplaat. Daarnaast beschikken wij ook over een handige stok- of krukhouder. Op onze site vindt u een compleet overzicht van alle accessoires.

Kies nu voor een rollator van Maxvitaal!

Bent u al een tijdje op zoek naar een rollator? Of wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen? Kies nu voor Maxvitaal! Loop gerust eens bij ons binnen in Emmeloord, of neem telefonisch contact op via: 0527 - 860086. Daarnaast mag u ook altijd mailen naar: [email protected].

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »