Geen producten gevonden...

Scootmobiel

Voor een mooie en praktische scootmobiel bent u bij Maxvitaal in Emmeloord op het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten en merken scootmobielen. Een scootmobiel is voor ouderen vaak het redmiddel om zich te bewegen door de stad. Dit zorgt ervoor dat ouderen mobiel zijn. Zo kunnen zij op oudere leeftijd nog steeds van alles doen. Ouderen kunnen door dit hulpmiddel weer door de stad rijden alsof ze 20 jaar jonger zijn. De scootmobielen zijn ook ideaal voor minder valide mensen op jongere leeftijd. Voor mensen die zich moeilijk voortbewegen hebben wij de oplossing. 

Scootmobiel kopen

Al onze nieuwe scootmobielen die op de website staan, zijn uit voorraad leverbaar. Onze scootmobielen zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar, waardoor ook mensen met een minder budget bij ons terecht kunnen. In onze showroom staan de nieuwste modellen. Wij geven u uiteraard graag advies over ons aanbod scootmobielen. 

Tweedehands scootmobiel

Naast de nieuwe versies verkopen wij ook tweedehands scootmobielen. Onze tweedehands scootmobielen zijn volledig nagekeken door ons en verkeren technisch in goede staat. Dus ook voor gebruikte scootmobielen kunt u bij ons terecht. Onze tweedehands scootmobielen zijn ook in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Bekijk het aanbod via onze website of kom langs in onze showroom. 

Het huren van een scootmobiel

Heeft u een ongeluk gehad of bent u tijdelijk slecht ter been? Het is ook mogelijk om een scootmobiel bij ons te huren. Het huren heeft als grote voordeel, dat u de scootmobiel tijdelijk kunt gebruiken en er daarna geen omkijken meer naar heeft. Voor mensen die tijdelijk slecht ter been zijn is het huren van een scootmobiel de perfecte oplossing.

Accessoires

Ook voor accessoires kunt u bij ons terecht. Om de scootmobiel buiten neer te zetten hebben wij een praktische 100% waterdichte beschermer. Deze is ideaal voor als het regent of stormt. Overige accessoires: Zittingbeschermer Poncho Metalen stok en krukhouder Voetenzak Mobielhouder Kijk voor alle andere accessoires op onze website.

Uw zorghulpwinkel in de buurt!

Maxvitaal is uw zorghulpwinkel in de buurt! Wij zijn goed te bereiken vanuit plaatsen als Lemmer, Urk, Kampen, Steenwijk, Dronten, Meppel, Heerenveen, Lelystad, Sneek en Zwolle.

Showroom

Bent u nu op zoek naar een scootmobiel? Kom dan snel eens langs in onze showroom. Hier kunt u ons volledige assortiment bekijken. Wij zijn gevestigd aan De Deel 12 in Emmeloord. Voor informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0527 - 860086.

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »