Geen producten gevonden...

Aandachtspunten voor de aankoop van uw scootmobiel

Wanneer u minder mobiel bent is een scootmobiel de ideale oplossing om te gaan en staan waar en wanneer u wilt, zonder dat u afhankelijk bent van derden.

Met de scootmobiel kunt u zelf naar de winkel, naar de kinderen/kleinkinderen of mooie tochten maken wanneer u dit zelf uitkomt.

Nou zijn er kleine scootmobielen, opvouwbare scootmobielen, grote scootmobielen drie of vierwiel scootmobielen.

Maar wat is nou de geschikte scootmobiel voor u?

 Voordelen driewiel scootmobiel:

Voordelen vierwiel scootmobiel:

 
Een kleine of een grote scootmobiel?
 
Bij Maxvitaal praten we over 3 categorieën scootmobielen:
 
Categorie 1: Kleine opvouwbare scootmobielen, deze scootmobielen hebben een maximumsnelheid van 6 km per uur en een bereik van maximaal 15-20 km. De scootmobielen zijn demontabel/opvouwbaar en kunnen dus mee worden genomen in de auto. De scootmobielen zijn kleiner van formaat en vaak voorzien van massieve wielen, hierdoor is het comfort van deze scootmobiel minder als de grotere versies. Dit type scootmobiel is ideaal voor binnen gebruik, kortere afstanden, winkelcentrum, pretpark, vakantie. 
 
 
 
Categorie 2: Middelmaat scootmobiel, deze scootmobielen hebben een snelheid tussen de 8-12 km per uur en een bereik van maximaal 35 km. De scootmobielen zijn compact van formaat en daardoor ook geschikt voor de wat kleinere ruimtes. De middelmaat heeft een stuk meer comfort als categorie 1 (kleine scootmobiel), dit komt doordat de scootmobiel een grotere instelbare stoel heeft, voorzien is van luchtbanden en licht geveerd is. Dit type scootmobiel is ideaal voor gebruik in de stad voor de middellange afstanden.
 
 
Categorie 3: Grotere scootmobielen, deze scootmobielen hebben een snelheid tussen de 15-22 km per uur en bereik tot wel 100 km (afhankelijk van de accu's). De scootmobielen zijn groter van formaat en zijn daardoor beter geschikt voor de langere afstanden. De grotere scootmobielen zijn het meest comfortabel, dit komt door de ruime instelbare stoel, luchtbanden en goede instelbare vering. Dit type scootmobiel is ideaal voor de langere afstanden, gebruik in de stad en voor mensen die nog graag met een fietsende partner op pad gaan.
 
Om de keuze makkelijker te maken kunt u zichzelf de volgende vragen stellen:
Heeft u hulp nodig bij de keuze van een scootmobiel, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs op telefoonnummer: 0527-860086, of vul het contactformulier in dan zullen wij z.s.m. contact met u opnemen. Ook bent u uiteraard van harte welkom bij ons in de winkel om verschillende modellen uit te testen.
 
Rijlessen:
 
Bent u nog niet zo zeker op uw scootmobiel om wat voor reden dan ook?
Dan zijn rijlessen iets voor u.
Maxvitaal besteed de rijlessen uit aan een onafhankelijke ergotherapeut, het voordeel voor u als klant is dat u vanuit de basis ziektekosten verzekering recht heeft op 10 uur ergotherapie (rijlessen) en de rijlessen u daardoor niks kosten.
 
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »