Geen producten gevonden...
Trapliften

Trapliften

    Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, tekst       Gerelateerde afbeelding

Maxvitaal is partner van Handicare Trapliften, Handicare ontwikkelt haar producten vanuit de wensen van haar klanten. Wij zijn continu in gesprek met toekomstige klanten en ervaren Handicare gebruikers. De bevindingen worden zo optimaal mogelijk vertaald naar onze producten, wat resulteert in een eigentijds en innovatief pakket aan mogelijkheden. Zo beantwoorden wij uw vragen, eisen en verwachtingen maximaal en voeren die uit met kwalitatief hoogwaardige materialen, gecombineerd met up-to-date techniek.

Handicare biedt voor elk type huis en voor ieder budget een oplossing. Niet alleen schaft u bij ons een nieuwe traplift aan, ook een tweedehands traplift of een traplift huren behoort tot de mogelijkheden. Ons uitgebreide assortiment maakt het mogelijk om in elk huis een traplift te plaatsen.

Wilt u vrijblijvend een adviseur aan huis ontvangen om u te informeren over de mogelijkheden en de kosten, of wilt u extra informatie ontvangen, vul dan het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen: Contactformulier trapliften

Trapliften spreekuur

Woensdag 31 oktober 2018 tussen 13:00 en 16:00 uur is er weer een trapliften spreekuur bij Maxvitaal

Overweegt u installatie van een traplift in uw woning? Kom dan naar het inloopspreekuur van Handicare Trapliften. Er komt een specialist langs om alles uit te leggen over de traplift. U bent welkom in de winkel van Maxvitaal, De Deel 12 in Emmeloord. De koffie staat klaar!

Trapliftenspreekuur bij Maxvitaal Emmeloord

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »