Geen producten gevonden...

Driewiel scootmobiel

Zit u eraan te denken om een driewiel scootmobiel aan te schaffen? Bij Maxvitaal kunt u terecht voor een mooie en praktische scootmobiel. Een scootmobiel is het ideale hulpmiddel voor mensen die op zoek zijn naar een oplossing om te gaan en te staan wanneer u wilt. Dit allemaal zonder afhankelijk te zijn van derden! Bij ons vindt u verschillende oplossingen voor mensen die zich moeilijk kunnen voort kunnen bewegen.

De voordelen van een driewiel scootmobiel

Waarom kiezen voor een driewiel scootmobiel? Allereerst heeft een driewiel scootmobiel een korte draaicirkel. Dit betekent dat u in kleine ruimtes ook eenvoudiger kunt manoeuvreren. Ook biedt een driewiel scootmobiel meer beenruimte, omdat u de voeten naast het voorwiel kunt zitten. Daarnaast zult u ook merken dat de besturing lichter is dan de besturing van een vierwiel scootmobiel, omdat er maar 1 wiel aan de voorkant contact maakt met de weg.

Scootmobiel rijlessen

Vindt u het spannend om op een driewiel scootmobiel te rijden? Dan kunt u ook gebruik maken van de rijlessen. Deze rijlessen besteden wij uit aan een onafhankelijke ergotherapeut. Vanuit de basis ziektekostenverzekering heeft u recht op 10 uur ergotherapie. Hieronder vallen ook de rijlessen. Oftewel, voor die 10 rijlessen hoeft u helemaal niets te betalen en het gevolg is dat u zekerder op uw scootmobiel zit.

Zoektocht naar uw nieuwe scootmobiel

Wij bieden scootmobielen aan in verschillende prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor tweedehands driewiel scootmobielen. Deze scootmobielen zijn volledig nagekeken en in goede staat. Wilt u tijdelijk een driewiel scootmobiel huren? Ook dan kunnen wij u verder helpen. Het huren van een scootmobiel is de perfecte oplossing voor mensen die tijdelijk slecht ter been zijn.

De winkel voor al uw zorghulpmiddelen

Maxvitaal is gevestigd in Emmeloord. Veel van onze klanten zijn afkomstig uit Friesland, Flevoland en de Noordoostpolder. Bent u op zoek naar een driewiel scootmobiel in Dronten, Almere, Urk, Lelystad, Zeewolde, Marknesse, Tollebeek, Ens, Luttelgeest, Nagele, Rutten, Creil, Kraggenburg, Espel, Bant of Friesland? Neem contact op met Maxvitaal!

Driewiel scootmobiel kopen of huren bij Maxvitaal?

Word mobieler met een driewiel scootmobiel van Maxvitaal en ontdek welke scootmobiel het beste bij u past. Ons aanbod vindt u op de website, maar u kunt ook in onze showroom langskomen. Hier kunt u onder andere de nieuwste modellen driewiel scootmobielen bekijken. Voor vragen en/of meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij vinden dat iedereen een maximaal leven vol van levenskracht en vitaliteit verdient en een driewiel scootmobiel van Maxvitaal draagt daar een steentje aan bij!

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »