Geen producten gevonden...

Langer thuis wonen

Wilt u graag langer thuis wonen? Met de zorghulpmiddelen van Maxvitaal kunt u jaren langer thuis wonen. Door gebruik te maken van de producten die wij aanbieden bent u beweeglijker in huis. Door onze rollators kunt u makkelijker door huis lopen. Daarbij kunt u met onze handige hulpmiddelen in slaap- en badkamer nog langer thuis wonen.

Langer thuis wonen door badkamerverbeteringen

Voor ouderen is vaak de badkamer een struikelpunt als het gaat om functionele apparaten in de ruimte. Het opstaan van een toilet kan voor ouderen al een probleem zijn. Vaak gebeuren hierbij ook vele ongelukken in de badkamer. Door de ongelukken willen ouderen vaak niet langer thuis wonen. Met kleine aanpassingen in de badkamer kunnen deze ongelukken voorkomen worden. Met de producten van Maxvitaal zijn deze aanpassingen heel goed en snel mogelijk. Op deze manier kunnen wij samen uw badkamer een stuk veiliger maken en kunt u veiliger en langer thuis wonen.

Langer thuis wonen met een hoog laag bed

Naast de badkamer is de slaapkamer een struikelpunt, waardoor ouderen niet langer thuis willen wonen. Vaak moet er in de slaapkamer te veel aangepast worden om te kunnen bewegen en fatsoenlijk op bed te kunnen stappen. In het assortiment van Maxvitaal zijn veel functionele producten te vinden, waardoor aanpassingen in de slaapkamer makkelijk uit te voeren zijn. Een hoog laag bed bijvoorbeeld. Een hoog laag bed is speciaal voor ouderen ontworpen, zodat ouderen makkelijk in en uit bed kunnen stappen. Met dit speciale hoog laag bed kunt u langer thuis wonen zonder extra hulp van verzorgers.

Handige zorghulpmiddelen

In onze winkel in Emmeloord hebben wij talloze handige zorghulpmiddelen waardoor u zelfstandig langer thuis kunt blijven wonen. Van aantrekhulpen die helpen bij het aantrekken van schoenen tot aan medicijnendoosjes. U noemt het en wij hebben het in onze winkel. Kom daarom snel een keer langs in onze winkel aan De Deel 12 in Emmeloord.

Advies over langer thuis wonen met onze thuisscan 

Wilt u graag langer thuis wonen? Maar weet u niet precies welke zorghulpmiddelen u hierbij kunnen helpen? Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen. Bel daarom één van onze adviseurs op telefoonnummer 0527-860086. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van langer thuis blijven wonen.

Met onze thuisscan bekijken wij of uw woning voldoet aan alle eisen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen. Is de badkamer bijvoorbeeld veilig? Beschikt deze bijvoorbeeld over een antislipvloer? Met de thuisscan komen we er achter! Wij zijn zelf gevestigd in Emmeloord. Wilt u een thuisscan in de regio? Dit is mogelijk. U kunt ons onder andere in de volgende plaatsen inschakelen: 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »