Geen producten gevonden...

Scootmobiel leasen

Scootmobiel leasen is nu ook een optie bij Maxvitaal! Bent u tijdelijk minder valide of bent u aan het revalideren en kunt u een scootmobiel goed gebruiken? Het is dan natuurlijk zonde om een scootmobiel aan te schaffen voor een beperkte periode. Daarom kunt u nu bij Maxvitaal een scootmobiel leasen voor een bepaalde tijd. Zo kunt u rustig revalideren en gebruik maken van de gemakken van een scootmobiel. Benieuwd naar de mogelijkheden betreft scootmobiel leasen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0527-860086 of stuur een mail naar: [email protected]

Voordelig scootmobiel leasen

U kunt nu voordelig bij Maxvitaal een scootmobiel leasen. U betaald een voordelig tarief op wekelijkse of maandelijkse termijn. Door een scootmobiel te leasen betaald u alleen voor de scootmobiel wanneer deze gebruikt wordt. Mocht u de scootmobiel niet meer nodig hebben, hoeft u hier dus ook niet meer voor te betalen.

Twee type scootmobielen die u kunt leasen

Er zijn verschillende type scootmobielen die u kunt leasen. Zo is er bijvoorbeeld een scootmobiel die demontabel is en goed te vervoeren is in de kofferbak van een auto. Of een grote comfortabele scootmobiel met meer actieradius, deze zijn over het algemeen lastiger te vervoeren per auto. Gaat u dus regelmatig buiten de stad of het dorp, dan is het een verstandige keuze om een demontabele scootmobiel te leasen.

Welke scootmobiel heeft u nodig?

Weet u niet goed welk type scootmobiel u wilt leasen? Hieronder een aantal punten die bepalend zijn voor de juiste keuze. Wilt u de scootmobiel zowel binnen als buitenshuis gebruiken? Legt u grote afstanden af (15 km of meer)? Is de snelheid van de scootmobiel van belang (6 of 15 km per uur)? Moet de scootmobiel makkelijk te vervoeren zijn (kofferbak van een auto)?

Scootmobiel leasen in uw regio

Maxvitaal is gevestigd in Emmeloord. Wij zijn actief in de regio in de buurt. Woont u in één van de volgende plaatsen en wilt u een scootmobiel leasen? Wij helpen u graag! Ook wanneer u niet woonachtig bent u in één van de volgende plaatsen, kunt u contact met ons opnemen.

Hulp nodig bij het leasen van een scootmobiel?

Heeft u vragen, of heeft u hulp of advies nodig bij de keuze welke scootmobiel u het best kunt leasen? Neem dan telefonisch contact op met één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0527-860086 of stuur ons een e-mail via: [email protected]. Scootmobiel leasen? Wij helpen u graag verder!

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »