Geen producten gevonden...

Scootmobiel Pechhulp

Scootmobiel pechhulp gezocht? Wanneer uw scootmobiel niet naar behoren werkt, kunt u gebruik maken van onze ‘scootmobiel pechhulp service’. Voor het repareren van uw scootmobiel hebben wij specialisten in dienst. Onze specialisten in dienst kunnen snel uw scootmobiel repareren. Ook hebben wij in onze winkel in Emmeloord vele scootmobielen te koop staan. Zowel gebruikte scootmobielen als compleet nieuwe scootmobielen. Daarbij kunt u ook allerlei accessoires krijgen voor uw nieuwe of huidige scootmobiel.

Onderdelen voor uw scootmobiel

Bij onze service scootmobiel pechhulp hebben wij ook diverse onderdelen voor uw scootmobiel. Wij kunnen snel en vakkundig uw scootmobiel repareren. Ook wanneer uw scootmobiel een slechte of defect accu heeft is Maxvitaal er voor u. Wij zetten een nieuwe accu in uw scootmobiel, zodat u weer snel mobiel bent.

Verhuur scootmobiel

Op het moment dat uw scootmobiel defect is, kunt u hem bij ons langs brengen ter reparatie. Vervolgens kunt u een scootmobiel bij ons huren. Wij hebben verschillende soorten scootmobielen te huur staan. Er zijn verschillende opties voor het huren van een scootmobiel. Voor alle opties van het huren van een scootmobiel, kunt u kijken bij onze pagina verhuur scootmobielen.

Overige producten van Maxvitaal

Naast de scootmobielen hebben wij nog vele andere zorghulpmiddelen in ons assortiment. Al onze zorghulpmiddelen zijn er op gericht om ouderen en mindervaliden te helpen zich beweeglijker te maken in het huis. In het assortiment zitten vele producten voor in de slaap- en badkamer. Ouderen hebben vaak problemen met het in en uit bed stappen of het omhoog komen van het toilet. Voor deze problemen hebben wij een aantal handige oplossingen. In onze winkel in Emmeloord kunt u al onze producten komen bekijken. Voor meer informatie en openingstijden kunt u kijken op onze contactpagina.

Neem contact op met voor scootmobiel pechhulp

Is uw scootmobiel defect, neem dan snel contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0527 - 860086. Samen zorgen we ervoor dat uw scootmobiel wordt gerepareerd zodat u weer snel mobiel bent. Scootmobiel pechhulp, ideaal!

Wij zijn zelf gevestigd in Emmeloord. Onze klanten zijn voornamelijk afkomstig uit Friesland, Flevoland en de Noordoostpolder. Op zoek naar: 

Neem contact met ons op! 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »