Geen producten gevonden...

Sportbrace

Een sportbrace is dé oplossing als u een blessure of gewrichtspijn heeft. Een blessure is nooit leuk om te hebben. U wilt deze pijn graag verlichten en u wilt dat deze blessure zo snel mogelijk hersteld. Met een sportbrace kunt u de pijn verlichten. Ook zorgt de sportbrace voor maximale ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden. Op deze manier kunt u weer alle werkzaamheden in huis en tuin doen.

Bekijk direct ons aanbod braces.

Grote voordeel van een sportbrace

Het grote voordeel van een sportbrace is dat het de gewrichten ondersteund. Door de ondersteuning kunt u sporten terwijl u lichte pijn voelt of zelfs een lichte blessure heeft. Daarbij gaat door de sportbrace het herstel van de gewrichten en spieren een stuk sneller. Des te sneller u hersteld, des te sneller u helemaal geen pijn meer heeft. Wacht daarom niet te lang bij een blessure en bestel een sportbrace.

Verschillende sportbraces

Bij Maxvitaal hebben wij voor verschillende lichaamsdelen een sportbrace. De meest voorkomende sportbraces zijn de pols- of duimbraces. Bij een lichte polsblessure kunt u deze gebruiken om toch nog zonder pijn activiteiten te kunnen doen. Daarbij hebben wij ook verschillende sportbraces voor de knie en enkel. Op momenten dat u veel moet lopen is een enkelbrace van groot belang om uw gewrichten te ondersteunen. De elleboogbrace is ondersteunend als u veel beweegt met uw gehele arm. Bijvoorbeeld bij tennis is de elleboogbrace van groot belang. Deze sportbrace ondersteunt uw elleboog en verlicht de druk op uw gewrichten in de arm.

Sportbrace voor rugklachten

Heeft u tijdens het sporten of dagelijkse werkzaamheden vaak last van uw rug? Dan adviseren wij om een rugband aan te schaffen en te dragen. Deze sportbrace zorgt ervoor dat de druk op uw rug gelijkmatig wordt verdeeld. De rugband verlicht de pijn op pijnlijke plekken en uw gewrichten worden gelijkmatiger belast.

Koop uw sportbrace bij Maxvitaal! 

Bent u op zoek naar een sportbrace of een ander soort brace? U koopt deze bij Maxvitaal. Wij zijn gevestigd in Emmeloord, maar beschikken ook over een webshop. Veel van onze klanten zijn afkomstig uit de regio Friesland, Flevoland en de Noordoostpolder. Bent u op zoek naar een winkel waar u een brace kunt kopen in Dronten, Almere, Urk, Lelystad, Zeewolde, Marknesse, Tollebeek, Ens, Luttelgeest, Nagele, Rutten, Creil, Kraggenburg, Espel of Bant? Bestel de sportbrace in onze webshop of bezoek onze winkel! 

Kwaliteit van onze sportbraces

Bij Maxvitaal vindt u een goede prijs/kwaliteitverhouding van onze sportbraces. Als u advies nodig heeft kunt u ook altijd bij ons langskomen in Emmeloord. Ook is het mogelijk de producten bij ons in de winkel te passen. Op die manier krijgt u een goed beeld van de stevigheid en de functionaliteit van de sportbrace. Voor meer advies kunt u ons ook bereiken op telefoonnummer: 0527-860086.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »