Geen producten gevonden...

Uitleenservice zorghulpmiddelen

Bent u al bekend met de uitleenservice van Maxvitaal? De uitleenservice is een uitleen van zorghulpmiddelen voor een kortere periode of voor tijdelijke situaties. Wanneer u gebruik maakt van onze uitleenservice kunt u ervan uitgaan dat u voor een korte periode tegen een mooi tarief kunt huren. Ideaal voor als een hulpmiddel of verpleegartikel niet onder de gratis uitleen regeling valt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een scootmobiel of een sta-op stoel. Hieronder leest u meer over het huren van hulpmiddelen bij Maxvitaal.

Mobieler met een scootmobiel

Wilt u voor een korte periode een scootmobiel huren? Bij Maxvitaal hebben we verschillende scootmobielen die onder onze uitleenservice vallen. Een scootmobiel biedt u uitkomst wanneer u slecht ter been bent en zorgt voor meer mobiliteit. Zo bent u minder afhankelijk van anderen en kunt u gerust uw eigen gang gaan. Wij hebben twee verschillende type scootmobielen in het assortiment. Zo hebben wij een kleine demontabele scootmobiel die u kunt vervoeren in de kofferbak. Wilt u een grote scootmobiel? Ook dan kunnen wij u verder helpen.

WLZ: Gratis uitleen

Bij het uitlenen van hulpmiddelen rekenen wij een borgwaarsom. Wanneer u het hulpmiddel weer retourneert, wordt de betaalde borg verrekend met het verschuldigde huurbedrag. Wij hanteren een minimale verhuurtermijn van één week. Houd er ook rekening mee dat u een legitimatiebewijs meeneemt als u gebruik maakt van onze uitleenservice. Wij verzorgen ook gratis uitleen van hulpmiddelen en verpleegartikelen. Het gaat hier om uitleen die vanuit de WLZ wordt gefinancierd.

Uitleenservice van Maxvitaal

Wilt u gebruik maken van onze uitleenservice? Kom dan gerust langs in onze winkel. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. In de meeste gevallen kunnen wij meteen voor u al het benodigde hulpmiddel aanvragen. Belangrijk is om uw zorgverzekeringspasje mee te nemen, zodat wij nog sneller voor u aan de slag kunnen gaan. Wilt u nog meer informatie over onze uitleenservice? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. U kunt ons bereiken op 0527-860086. Maak gebruik van onze uitleenservice en ontdek zelf de voordelen!

Onze winkel is gevestigd in Emmeloord. Wij ontvangen veel klanten uit de omgeving. Bent u woonachtig in Almere, Dronten, Urk, Lelystad, Marknesse, Zeewolde, Tollebeek, Ens, Nagele, Tollebeek, Creil, Rutten, Kraggenburg, Bant, Espel of Luttelgeest? En bent u op zoek naar een uitleenservice voor zorghulpmiddelen? Kom langs bij Maxvitaal! 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »