Geen producten gevonden...

Steve plus aan/uittrekhulp steunkousen


De Steve aan- en uittrekhulp is een hulpmiddel waarmee u zelfstanding de steunkousen aan en uit kunt trekken, het werkt zeer eenvoudig en kost weinig inspanning. De handvatten van de Steve aantrekhulp zijn in hoogte verstelbaar.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 dagen

Het nieuwe aan- en uittrekken van steunkousen voor arm en been.

Wereldwijd dragen miljoenen mensen, zowel jong als oud, om medische redenen therapeutisch elastische kousen. Vaak valt het niet mee om deze kousen aan of uit te trekken. De Steve+ maakt dit een stuk gemakkelijker. Met de Steve+ kunt u alle steunkousen en compressiekousen, met of zonder hulp, makkelijk aan- en uittrekken. Dit kunt u zowel liggend als zittend doen. Tevens is de Steve+ eenvoudig volledig te demonteren en is hij compact mee te nemen, waardoor u hem overal kunt gebruiken. De Steve+ is verkrijgbaar in twee maten: Small en Medium, small voor kuitomvang 30-38 cm en medium voor kuitomvang 38-46 cm.

Steve+ met en zonder hulp

Omdat u met de Steve+ niet hoeft te bukken, kan zelfs de gebruiker met reuma of artritis deze aantrekhulp gebruiken. Dit maakt de Steve uitermate geschikt voor de gebruiker met een verminderde handfunctie. Voor de medische professional en mantelzorger is Steve+ eveneens een uitkomst. U trekt elke sok en (steun)kous vrijwel zonder inspanning met groot gemak aan en uit.

Ruime maatvoering en nagenoeg geen slijtage

Steve+ is er in meerdere maten waardoor hij altijd goed aansluit. Daardoor geeft de kous meer steun en is er nauwelijks sprake van slijtage.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »