Geen producten gevonden...
Uitleen zorghulpmiddelen

Uitleen zorghulpmiddelen

Naast kopen en huren, verzorgt Maxvitaal ook gratis uitleen van hulpmiddelen. Wij zijn een samenwerking aangegaan met een landelijke zorgverstrekker waar het gaat om kortdurende uitleen van hulpmiddelen en verpleegartikelen. Het gaat om de uitleen die gefinancierd wordt vanuit de WLZ.

 

 Vooral de cliënten van Maxvitaal plukken de vruchten van deze samenwerking. Regelmatig komt het voor dat na een medische ingreep of een blessure tijdelijk een hulpmiddel of verpleegartikel nodig is. Onze zorgpartner heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars voor het uitlenen van hulpmiddelen. Denk hierbij aan een hoog-laagbed, tillift, bedverhoger, rolstoel, bedleestafel, douchestoel, etc, etc.

 

Kom eens  langs in onze winkel voor een kopje koffie, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. Vergeet niet uw zorgverzekeringspasje mee te nemen, dan kunnen wij in de meeste gevallen direct het benodigde hulpmiddel voor u aanvragen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een van onze adviseurs op telefoonnummer 0527-860086

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »