Geen producten gevonden...

Hoog-laag bedden

Het hoog laag bed is de oplossing voor als u moeite heeft met het uit bed stappen. Het hoog laag bed kan eenvoudig met afstandsbediening in hoogte versteld worden. Door het bed in de juiste hoogte te zetten, kan u eenvoudig uit bed komen. Bij Maxvitaal zijn er verschillende hoog laag bedden in ons assortiment te verkrijgen. Wilt u graag een hoog laag bed testen? Kom dan naar onze showroom aan De Deel 12 in Emmeloord.

De voordelen van een hoog laag bed

Het grote voordeel voor de gebruiker, is dat het op- en afstappen van het bed eenvoudiger wordt gemaakt. Dit simpel door de hoogte van het hoog laag bed aan te passen. De verschillende hoog laag bedden die wij aanbieden kunnen worden versteld met een afstandsbediening in verschillende hoogtes.

Kwaliteit van een hoog laag bed

Bij Maxvitaal leveren wij kwalitatief goede zorghulpmiddelen. Waaronder ook onze hoog laag bedden. De bedden bestaan uit kwalitatief hoogwaardige houten componenten waardoor de bedden lang zullen meegaan. De sterke motor is mooi afgewerkt waardoor het bed ook een huiselijke uitstraling krijgt. Voor meer informatie over de kwaliteit van het hoog laag bed kunt u contact opnemen met Maxvitaal via telefoonnummer: 0527 - 860086.

Verschillende soorten hoog laag bedden

Bij Maxvitaal hebben wij een aantal verschillende hoog laag bedden. Eén daarvan is het Hoog laag bed deluxe. Dit luxe bed is in de hoogte van 40 tot 80 cm verstelbaar. Ook de rugleuning, bovenbeensteun en het onderbeensteun zijn verstelbaar. Het geheel is te bedienen met een afstandsbediening die u bij het bed krijgt. Tevens wordt dit hoog laag bed geleverd met 4 geremde wielen en een papegaai boven het bed. Door deze papegaai, kan men zich eenvoudig omhoog trekken.

Winkel in Emmeloord

Naast het hoog laag bed, hebben wij nog vele andere zorghulpmiddelen voor u in onze winkel in Emmeloord. Kom daarom gerust eens langs en bekijk rustig alle zorghulpmiddelen die voor u van toepassing kunnen zijn, nu of in de toekomst.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »