Geen producten gevonden...

Sta op stoelen

De sta op stoel is de oplossing voor als u moeite heeft met het opstaan vanuit uw stoel. De sta op stoel heeft een kantelende werking, waardoor u gemakkelijk kunt opstaan uit uw stoel. Maxvitaal heeft verschillende sta op stoelen in het assortiment. Deze stoelen zijn in verschillende prijsklassen en verschillende kleuren te verkrijgen.

Voordelen van de sta op stoel

Wanneer u ouder wordt, is het soms lastig opstaan vanuit een diepe hoge stoel. De sta op stoel kantelt door een motor aangedreven mechanisme de stoel naar voren. Op het moment dat uw voeten bijna de grond raken, buigt u een klein stukje naar voren. Op dat moment kunt u heel eenvoudig vanuit de zitstand gaan staan. Het grote voordeel is dat u verder geen hulp meer nodig heeft om vanuit de stoel te gaan staan.

Extra functies op de stoel

De sta op stoel basis die wij in onze webshop aanbieden heeft een aantal extra functies. Tevens is de stoel te verkrijgen in drie verschillende kleuren. De sta op stoel is in de kleuren zand, chocolade en blauw verkrijgbaar. Deze stoel is éénmotorig waardoor hij erg stabiel is. De sta op stoel basis is een comfortabele stoel door de gewatteerde armsteunen en rugleuning. De stoel heeft een opbergvak aan de rechterzijde van de stoel. De sta op stoel heeft een zithoogte van 50 cm en een zitdiepte is 50 cm. Daarbij heeft hij een totale hoogte van 107 cm en een totale breedte van 80 cm.

Verschillende sta op stoelen

Maxvitaal heeft verschillende sta op stoelen. Bepaalde sta op stoelen hebben drie verschillende motoren. Hierbij kunnen alle onderdelen van de stoel versteld worden. Hierbij gaat het om de rug, voetenbank en kantelverstelling. Op deze manier komt u tot de meest beste zitpositie.

Showroom Maxvitaal

Wilt u graag een sta op stoel uit testen? Kom dan naar onze mooie showroom waar wij u graag voorzien van deskundig advies. Wij zijn gevestigd aan De Deel 12 in Emmeloord.

 

 

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »