Geen producten gevonden...

Uitleen / verhuur

Het kan voorkomen dat u een hulpmiddel of verpleegartikel die niet onder de gratis uitleen regeling valt (bijvoorbeeld scootmobiel of sta-op stoel) voor een korte periode nodig heeft.Maxvitaal biedt u de mogelijkheid om deze hulpmiddelen voor een korte periode tegen redelijke tarieven te huren.

 

Scootmobiel huren


Maxvitaal
 heeft een breed assortiment aan verschillende scootmobielen. U kunt bij ons voor een korte of lange periode een scootmobiel huren. Handig voor de zomerperiode of bijvoorbeeld voor een weekendje weg. Met een gehuurde scootmobiel kunt u tegen geringe kosten zelfstandig dingen blijven doen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden of neem contact op met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0527-860086.

Bij Maxvitaal kunt u kiezen uit twee verschillende type scootmobielen.

 

Type 1: Kleine demontabele scootmobiel welke te vervoeren is in de kofferbak. 

Prijs per week: € 35,-

Prijs per maand: € 120,-

 

Type 2: Grote comfortabele scootmobiel met een snelheid van 15 km per uur en een actieradius van +- 40 km

Prijs per week: € 50,-

Prijs per maand: € 150,-

 

Wij rekenen een borgwaarsom van € 150,- bij zowel scootmobiel type 1 als type 2. De borg dient vooraf te worden voldaan. Bij het retourneren van de scootmobiel word de betaalde borg met het verschuldigde huurbedrag verrekend. De minimale verhuurtermijn is één week. Een geldig legitimatiebewijs is verplicht. De bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW en zonder individuele aanpassingen.

 

Sta op stoel huren
Naast het kopen van een sta-op stoel is het ook mogelijk er een  te huren. Voor slechts € 35,00 per week huurt u al een sta-op stoel. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden of neem contact op met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0527-860086.

Huur sta-op stoel per week € 35,00

Huur sta-op stoel per maand € 120,00

Borg sta-op stoel € 225,00

Tarieven bezorgen en ophalen€ 55,00

 

De minimale verhuurtermijn is één week. Een geldig legitimatiebewijs is verplicht. De bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW en zonder individuele aanpassingen.

Uitleen AWBZ

Naast kopen en huren, verzorgt Maxvitaal ook gratis uitleen van hulpmiddelen. Wij zijn een samenwerking aangegaan met een landelijke zorgverstrekker waar het gaat om kortdurende uitleen van hulpmiddelen en verpleegartikelen. Het gaat om de uitleen die gefinancierd wordt vanuit de AWBZ.

 

 Vooral de cliënten van Maxvitaal plukken de vruchten van deze samenwerking. Regelmatig komt het voor dat na een medische ingreep of een blessure tijdelijk een hulpmiddel of verpleegartikel nodig is. Onze zorgpartner heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars voor het uitlenen van hulpmiddelen. Denk hierbij aan een hoog-laagbed, tillift, bedverhoger, rolstoel, bedleestafel, douchestoel, etc, etc.

 

 

Kom eens  langs in onze winkel voor een kopje koffie, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. Vergeet niet uw zorgverzekeringspasje mee te nemen, dan kunnen wij in de meeste gevallen direct het benodigde hulpmiddel voor u aanvragen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een van onze adviseurs op telefoonnummer 0527-860086

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »