Geen producten gevonden...

Traplift

Wordt u een dagje ouder en worden handelingen als traplopen zwaarder en vermoeiender? Laat dan een traplift installeren in uw huis zodat u uw energie kunt bewaren voor andere dingen. Een traplift is een maatproduct en is eigenlijk nooit hetzelfde. Daarom is het belangrijk dat een traplift zorgvuldig wordt ingemeten en er gekeken wordt naar de opties door een expert. Het is belangrijk dat de wens van de klant centraal staat. Op basis van uw wensen gaan wij voor u kijken wat er allemaal mogelijk is.

BEL ONS DIRECT VOOR MEER INFORMATIE VIA 0527 - 860086!

Traplift                                                                                   

Maak het uzelf gemakkelijker met een traplift van Maxvitaal

Maak het uzelf gemakkelijker met een traplift van Maxvitaal. Wij helpen u graag om u mobieler te maken binnenshuis en buitenshuis. Trapliften zijn hier ook een onderdeel van. Bent u te gehecht aan uw woning en wilt u eigenlijk nog niet verhuizen naar een gelijkvloerse woning? Trapliften zijn een ideale oplossing om toch nog langer thuis te kunnen blijven wonen. U kunt de traplift gemakkelijk zelfstandig gebruiken en bedienen.

Hoogwaardige materialen gecombineerd met up-to-date technieken

Maxvitaal heeft een breed assortiment en een ruim aanbod in trapliften. Deze trapliften zijn allemaal voorzien van de hoogste kwaliteitseisen en met up-to-date technieken om het zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken. Is een traplift een tijdelijke optie voor u en hebt u de traplift niet permanent nodig? Bij ons hebt u ook de mogelijkheid om een traplift te huren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Één van onze collega’s helpt u graag! Bel ons gerust op volgend nummer: 0527-860086 of vul dit contactformulier in door erop te klikken.

Traplift laten plaatsen in uw woning

Voor het laten plaatsen van een traplift in uw woning, helpen wij u graag. Wij zijn gevestigd in Emmeloord en werken veel in de regio. Zo komen wij veel in de volgende plaatsen en provincies voor het plaatsen van een traplift:

Traplift spreekuur

Bij Maxvitaal organiseren wij elke maand een traplift spreekuur. Tijdens het spreekuur is er een adviseur van Handicare trapliften aanwezig in onze winkel. Deze adviseur helpt u graag met al uw vragen over trapliften en of de mogelijkheden voor uw thuissituatie. Na een gesprek met de adviseur bent u gelijk een stuk wijzer en weet u wat de eventuele opties zijn. Naast advies ontvangt u ook een prijsindicatie van een op maat gemaakte traplift bij u thuis. Wilt u graag een keer langskomen bij één van onze traplift spreekuren? Kijk dan hier voor de planning van de komende maanden.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »