Geen producten gevonden...

Rehasense

Er bestond al lange tijd een behoefte om een top-productlijn te ontwikkelen van functionele producten van hoge kwaliteit, niet duur en aangepast aan de wensen die er in de verschillende landen leven.

In samenwerking met verscheidene experts uit de Scandinavische landen en Finland presenteert het internationale team van Rehasense nu een range van producten met een duidelijke Noord-Europese invloed, een sterke focus op ergonomie, functionaliteit, design en duurzaamheid.

Rehasense Europa bedient de Europese markt vanuit haar Productie- en Service Centre in Piotrkow, Polen.
Rehasense Asia is gevestigd in Hong Kong. De Aziatische/Pacific markt wordt bediend vanuit haar Productiefaciliteit in Xiamen China.

Rehasense’s productstrategie is om een portfolio van producten te ontwikkelen welke een brede range van mobiliteitsproblemen afdekken en een oplossing bieden voor de meeste problemen die er op dit gebied afspelen. Door zich te concentreren op een beperkt aantal geselecteerde producten voor elk mobiliteitsprobleem is Rehasense in staat een slanke en platte organisatiestructuur te handhaven waardoor zij op een zeer concurrerend prijsniveau opereert in het hogere productsegment. Hierdoor staat Rehasense in de markt als een zeer interessante partner/toeleverancier, gericht op een lange termijn samenwerkingsverband.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »