Geen producten gevonden...
Thuasne

Thuasne Malleo Dynastab


De lichtgewicht Dynastab enkelbrace geeft maximale stabiliteit aan het enkelgewricht. De brace is comfortabel, stabiel en kwalitatief zeer goed uitgevoerd.

Merk: Thuasne
Artikelnummer: 23500320100199
Levertijd: 1-3 dagen

De Thuasne DynaStab Malleo enkelbrace is voorzien van stijve laterale steunen. Die zorgen voor stabiliteit van de enkel. De banden van de brace zorgen voor het optimaal maken van de steunen. De Malleo Dynastab is voorzien van een gemakkelijke en snelle vetersluiting. De brace kan makkelijk in de schoen gedragen worden. 

Indicaties Thuasne malleo dynastab enkelbrace:
-       Matige, middelzware of ernstige verstuikingen van de laterale gewrichtsbanden
-       Verstuiking van de onderste tibio-fibulaire
-       Hervatting van de sport

Aanbevelingen bij het plaatsen van het artikel
Plaats uw voet in de brace en trek vervolgens aan de veters om de brace te sluiten. Zorg ervoor dat de veters niet te strak zijn aangetrokken om zo de bloedsomloop niet te belemmeren. Kruis de banden eerst over de wreef en kruis ze vervolgens op het niveau van de onderkant van de kuit en maak de stukken klittenband vast aan de zijkanten van de enkelbrace. U kunt de instelling van de versterking wijzigen door ze naar boven of onder te schuiven vanaf de stiksteek. De stiksteek bevindt zich onderaan het dekblad van de versterking.

Voorzorgsmaatregelen
De aanbevelingen volgen van de leverancier, die het artikel heeft voorgeschreven of geleverd. In geval van ongemak, deze leverancier raadplegen. Opbergen op kamertemperatuur, bij voorkeur in de originele doos. Wegens mogelijke problemen met hygiëne en functioneren, raden we u sterk af om dit product te hergebruiken voor de behandeling van een andere patiënt. Mocht dit toch gebeuren, dan valt het hergebruik volledig onder de verantwoordelijkheid van wie die beslissing genomen heeft en dan vervalt automatisch de garantie van Thuasne.

Onderhoud
Uitsluitend met de hand wassen op 40°C met een fijnwasmiddel zonder bleekmiddel of wasverzachter. Van water ontdoen door te persen, niet wringen. Drogen buiten bereik van een warmtebron.

Samenstelling: Binnenzijde 100% Polyester en Buitenzijde 100% Polyamide

Uitvoering: Universeel

Kleur: Zwart (grijs)

 

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »