Geen producten gevonden...

NRG bike loopfiets


De NRG bike is een prachtige lichtgewicht loopfiets. De loopfiets is ideaal wanneer u minder mobiel bent maar toch nog lekker naar buiten wilt. Doordat u zit tijdens het "lopen" worden de benen minder belast en kunt u verdere afstanden afleggen.

Levertijd: 1-3 dagen

De NRGbike is een loophulpmiddel.
De NRGbike loopfiets heeft de status van een loophulpmiddel (zoals bijvoorbeeld een rollator) en kan dus gebruikt worden op het trottoir, in de binnenstad en zelfs in de winkel. De NRGbike is het loophulpmiddel voor senioren en volwassenen. Dus bent u 'slecht ter been en nog lang niet toe aan een rollator': bestel de NRGbike! De gedachte achter de NRGbike is: 'Blijven bewegen!!'  Het belangrijkste doel is het vergroten van de loopafstand. Hierdoor wordt 'samen wandelen' en 'zelf boodschappen doen' weer mogelijk.

NRGbike, praktisch en comfortabel.
De NRGbike is licht en compact en is daarom eenvoudig mee te nemen. Als u op pad gaat met de auto of anderszins, de NRGbike gaat altijd mee. Een lage instap en eenvoudige stelmogelijkheden maken dat u de loopfiets graag gebruikt. 

De NRGbike is ontstaan vanuit de wetenschap dat beweging vele voordelen biedt. Regelmatig bewegen leidt tot een betere kwaliteit van leven en een betere gezondheid. Voorts bent u minder afhankelijk van anderen: zelfredzaamheid en vrijheid! 

De NRGbike is de ideale loopfiets voor volwassenen en senioren. Lopen met de NRGbike voelt namelijk als zweven. Dat is ook wel logisch omdat uw eigen lichaamsgewicht niet meer door uw benen gedragen wordt. Uw gewicht rust comfortabel op het zadel. Uw benen hoeven alleen maar heen en weer te bewegen om voortgang te maken en de NRGbike rolt nagenoeg weerstandsloos vooruit: walk and roll! Dat gaat heel gemakkelijk en voor je het weet heb je een lekker vaartje. Afstand krijgt zo een hele andere betekenis!

Het feit dat uw lichaamsgewicht door de NRGbike gedragen wordt, biedt vele voordelen! U kunt met dezelfde hoeveelheid energie veel gemakkelijker, een veel grotere afstand overbruggen. Overigens is de NRGbike geen medisch hulpmiddel.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Vermeiren  Vermeiren Bobby

Vermeiren Bobby

€249,00
Rehasense Server

Server

€345,00
Rehasense Athlon Carbon

Athlon Carbon

€499,00
Antares 4 wiel

Antares 4 wiel

€799,00
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »