Geen producten gevonden...
Thuasne

Thuasne Ligastrap Malleo


De Thuasne LigaStrap Malleo enkelbrace is geschikt bij verstuikingen, chronische laxiteit en bij sporthervatting na verstuiking. Deze enkelbrace van Thuasne is een ligamentair enkelverband met functionele banden.

Merk: Thuasne
Artikelnummer: 21800320100199
Levertijd: 1-3 dagen

Thuasne LigaStrap Malleo enkelbrace. De Thuasne Ligastrap Malleo is een ligamentair enkelverband met functionele banden. Elastisch weefsel met afneembare, verstevigingsband aan de zijkant. Dubbele, laterale steunbanden die buig- en strekbewegingen mogelijk maken. Antislip voorziening op de kuit.

Indicaties:
Functionele behandeling van goedaardige- en matig ernstige verstuikingen van het externe zijligament.
Bescherming bij hervatting van lichamelijke of sportieve activiteiten na een matig ernstige of ernstige verstuiking.
Chronische insufficiëntie van de ligamenten.

Aanbevelingen bij het plaatsen van het artikel: Plaats uw voet in de enkelband. Sluit vervolgens met behulp van het klittenband de strip. Wikkel de eerste band om de enkel en bevestig deze op het viltdeel aan de onderkant. Hetzelfde kunt u doen voor het plaatsen van de tweede band. Het is de bedoeling dat de enkel aan de zijkanten perfect ondersteund wordt waarbij de buig- en strekbewegingen mogelijk moeten blijven. De enkelband kan groter worden gemaakt indien dit gewenst is. U kunt dit doen door de losse band uit te spreiden op de grond (met het klittenband naar boven gericht). Zet vervolgens uw voet op het middelste gedeelte en trek de twee uiteinden naar boven. Kruis de riem als een ‘’8’’ boven de voet en bevestig de uiteinden op het viltdeel aan de bovenkant van de enkelband. Trek de eventuele plooien in de banden glad voor een beter comfort. Het is niet de bedoeling dat de enkelband gaat knellen, mocht dit het geval zijn dan kunt u de band wat minder strak aan trekken.

Voorzorgsmaatregelen: De aanbevelingen volgen van de leverancier, die het artikel heeft voorgeschreven of geleverd. In geval van ongemak, deze leverancier raadplegen. Opbergen op kamertemperatuur, bij voorkeur in de originele doos. Wegens mogelijke problemen met hygiëne en functioneren, raden we u sterk af om dit product te hergebruiken voor de behandeling van een andere patiënt. Mocht dit toch gebeuren, dan valt het hergebruik volledig onder de verantwoordelijkheid van wie die beslissing genomen heeft en dan vervalt automatisch de garantie van Thuasne.

Onderhoud: Uitsluitend met de hand wassen op 40°C met een fijnwasmiddel zonder bleekmiddel of wasverzachter. Van water ontdoen door te persen, niet wringen. Drogen buiten bereik van een warmtebron. Klittenband voor het wassen dichtmaken.

Samenstelling: 41% Polyamide, 30% Elastodiene, 25% Viscose, 4% Elastan

Kleur: Grijs met blauw 

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »